SÖNDAGAR

Vi hoppas att du ska känna dig varmt välkommen att fira gudstjänst i Equmeniakyrkan Mysingsö. Alla gudstjänster är självklart öppna för den som vill delta. Du kan klicka på rubriken ”Gudstjänst” längst upp på hemsidan för mer information om gudstjänsten.

Vi firar gudstjänst tillsammans med Missionskyrkan i Oskarshamn(www.missionskyrkanoskarshamn.se). Under sommaren firar vi gemensamma gudstjänster varje söndag i Equmeniakyrkan på Mysingsö. Från och med september är gudstjänsterna förlagda till Missionskyrkan.

Besök vår Facebooksida för att se vad som händer på söndag. Facebooksidan kan läsas även av dig som inte har ett konto på Facebook. Klicka här!

1 september

16.00 Gudstjänst Missionskyrkan Stina Brockmann

8 september

10.00 Gudstjänst Missionskyrkan, Jan Wahlström. Missionskyrkan Församlingsmöte efter.

15 september

10. 00 Gudstjänst Missionskyrkan,  bön för Sverige

22 september

16.00 Gudstjänst. Jan Wahlström, Peder Borgemo, Janne Nikolausson m fl.

29 september

10.00 Gudstjänst Equmeniakyrkan Mysingsö, Åke Nilsson m fl.

Vill du veta vad som händer i Equmeniakyrkan Mysingsö under resten av veckan? Klicka på rubriken längst upp på hemsidan som heter ”Övriga dagar”.