SÖNDAGAR

gudstjänst

Vi hoppas att du ska känna dig varmt välkommen att fira gudstjänst i Equmeniakyrkan Mysingsö. Alla gudstjänster är självklart öppna för den som vill delta. Du kan klicka på rubriken ”Gudstjänst” längst upp på hemsidan för mer information om gudstjänsten. 

I regel firas gudstjänst i Equmeniakyrkan på Mysingsö (Amerikavägen 15) varannan söndag. Övriga söndagar firar vi gudstjänst tillsammans med Missionskyrkan i Oskarshamn (www.missionskyrkanoskarshamn.se). Under sommaren firar vi gemensamma gudstjänster varje söndag i Equmeniakyrkan på Mysingsö. 

Besök vår Facebooksida för att se vad som händer på söndag. Facebooksidan kan läsas även av dig som inte har ett konto på Facebook. Klicka här!

9/6 Gudstjänst kl.18 i Equmeniakyrkan Mysingsö
Om du vill grilla så ta med dig mat och kom, grillen tänds 16.30. Efter mötet är det fika.
16/6 Gudstjänst kl.10 i Missionskyrkan. Avtackning av pastor Stefan Pantzar.
23/6-25/8 Gudstjänst kl.18
Varje söndag hela sommaren firas gudstjänst på Mysingsö kl.18. Före gudstjänsten är du välkommen att grilla (ta med det du vill äta) och efter gudstjänsten är det fika.
I höst fortsätter vi gudstjänstgemenskapen varje söndag i Missionskyrkan.

Vill du veta vad som händer i Equmeniakyrkan Mysingsö under resten av veckan? Klicka på rubriken längst upp på hemsidan som heter ”Övriga dagar”.