SÖNDAGAR

Vi hoppas att du ska känna dig varmt välkommen att fira gudstjänst i Equmeniakyrkan Mysingsö. Alla gudstjänster är självklart öppna för den som vill delta. Du kan klicka på rubriken ”Gudstjänst” längst upp på hemsidan för mer information om gudstjänsten.

I regel firas gudstjänst i Equmeniakyrkan på Mysingsö (Amerikavägen 15) 2:a och 4:e söndagen varje månad. Övriga söndagar firar vi gudstjänst tillsammans med Missionskyrkan i Oskarshamn (www.missionskyrkanoskarshamn.se)

Besök vår facebooksida för att se vad som händer på söndag. Facebooksidan kan läsas även av dig som inte har ett konto på Facebook. Klicka här!

Vill du veta vad som händer i Equmeniakyrkan Mysingsö under resten av veckan? Klicka på rubriken längst upp på hemsidan som heter ”Övriga dagar”.