SÖNDAGAR

Vi hoppas att du ska känna dig varmt välkommen att fira gudstjänst i Equmeniakyrkan Mysingsö. Alla gudstjänster är självklart öppna för den som vill delta. Du kan klicka på rubriken ”Gudstjänst” längst upp på hemsidan för mer information om gudstjänsten.

Vi firar gudstjänst tillsammans med Missionskyrkan i Oskarshamn(www.missionskyrkanoskarshamn.se). Under sommaren firar vi gemensamma gudstjänster varje söndag i Equmeniakyrkan på Mysingsö. Från och med september är gudstjänsterna förlagda till Missionskyrkan.

Besök vår Facebooksida för att se vad som händer på söndag. Facebooksidan kan läsas även av dig som inte har ett konto på Facebook. Klicka här!

1 december 10.00  Gudstjänst i Missionskyrkan, Jan Wahlström, Stina Brockman m fl

8 december 10.00 Gudstjänst Equmeniakyrkan Mysingsö, besök av tidigare missionärerna Örjan och Anita Bäckrud. Nattvard.

15 december 16.00 Julmusikal i Missionskyrkan, Matilda Borgemo m fl.

22 december 10.00 Julsånger runt fikaborden, i Missionskyrkan

24 december 11.00 Samling vid krubban, Equmeniakyrkan Mysingsö.
22.00 Midnattsmässa Missionskyrkan, Jan Wahlström m fl

29 december 10.00 Gudstjänst, Missionskyrkan

Vill du veta vad som händer i Equmeniakyrkan Mysingsö under resten av veckan? Klicka på rubriken längst upp på hemsidan som heter ”Övriga dagar”.