SÖNDAGAR

Vi hoppas att du ska känna dig varmt välkommen att fira gudstjänst i Equmeniakyrkan Mysingsö. Alla gudstjänster är självklart öppna för den som vill delta. Du kan klicka på rubriken ”Gudstjänst” längst upp på hemsidan för mer information om gudstjänsten.

Vi firar gudstjänst tillsammans med Missionskyrkan i Oskarshamn(www.missionskyrkanoskarshamn.se). Under sommaren firar vi gemensamma gudstjänster varje söndag i Equmeniakyrkan på Mysingsö. Från och med september är gudstjänsterna förlagda till Missionskyrkan.

Besök vår Facebooksida för att se vad som händer på söndag. Facebooksidan kan läsas även av dig som inte har ett konto på Facebook. Klicka här!

Söndag 6 oktober 10.00 Gudstjänst i Missionskyrkan
Besök av församlingen Klippan, Rockneby
Söndag 13 oktober 10.00 Gudstjänst Missionskyrkan
Jan Wahlström, scout medverkar

19-20 oktober Ekumenisk helg

Lördag 19 oktober 16.00 Seminarium med Bengt Johansson, Missionskyrkan
19.00 Konsert med Bengt Johansson, Missionskyrkan, servering
Söndag 20 oktober 11.00 Ekumenisk gudstjänst Döderhults kyrka
Bengt Johansson m fl.
Söndag 27 oktober 16.00 Missionskyrkan
Jan Wahlström m fl.

Vill du veta vad som händer i Equmeniakyrkan Mysingsö under resten av veckan? Klicka på rubriken längst upp på hemsidan som heter ”Övriga dagar”.