Söndagar 2018

Vi hoppas att du ska känna dig varmt välkommen att fira gudstjänst i Equmeniakyrkan Mysingsö. Alla gudstjänster är självklart öppna för den som vill delta. Du kan klicka på rubriken ”Gudstjänst” längst upp på hemsidan för mer information om gudstjänsten.

I regel firas gudstjänst i Equmeniakyrkan på Mysingsö (Amerikavägen 15) 2:a och 4:e söndagen varje månad. Övriga söndagar firar vi gudstjänst tillsammans med Missionskyrkan i Oskarshamn (www.missionskyrkanoskarshamn.se). Under sommaren firar vi gemensamma gudstjänster i Equmeniakyrkan på Mysingsö. Hoppas du känner dig välkommen! Gudstjänsterna börjar kl. 18. Innan dess har du möjlighet att komma ut och ha med grillmat. Grillen är klar att använda från kl. 17. Efter gudstjänsterna serveras ett enkelt kaffe. De flesta av gångerna kommer det samtidigt att vara Barnkyrka.

Besök vår facebooksida för att se vad som händer på söndag. Facebooksidan kan läsas även av dig som inte har ett konto på Facebook. Klicka här!

25 maj kl. 10
Gudstjänst i Equmeniakyrkan Mysingsö. Birger Borgemo talar och sjunger.

3 juni kl 18
Gudstjänst i Equmeniakyrkan Mysingsö. Stefan Pantzar talar. Sång Johanna Lantz.

10 juni kl 18
Sånggudstjänst med Ingalill Jerner.

17 juni kl 18
Ekumenisk gudstjänst i stadsparken. Döderhults församling ansvarar.

24 juni kl 18
Gudstjänst i Equmeniakyrkan Mysingsö. Sång Örjan Järeskog.

1 juli kl 18
Gudstjänst i Equmeniakyrkan Mysingsö. Tomas Mark talar. Sång Annika Karlsson.

8 juli kl 18
Gudstjänst i Equmeniakyrkan Mysingsö. Ingvar Mellblom talar.

15 juli kl 17
Gudstjänst vid Shalombåten

22 juli kl 18
Gudstjänst i Equmeniakyrkan Mysingsö. Håkan Olsson talar. Sång Elin Sjöö.

29 juli kl 18
Gudstjänst i Equmeniakyrkan Mysingsö. Ulf Ljunggren talar. Sång från Pingstkyrkan.

5 aug kl 18
Sång och tankar kring tron och livet med Lasse Siggelin.

12 aug kl 18
Gudstjänst i Equmeniakyrkan Mysingsö. Åke H Nilsson talar. Sång Stina och Stefan.

19 aug kl 18
Ekumenisk gudstjänst i stadsparken.

26 aug kl 18
Gudstjänst i Equmeniakyrkan Mysingsö. Lennart Thörn talar.
Under helgen kommer det att bli ytterligare 1 eller 2 samlingar med Lennart Thörn.

Vill du veta vad som händer i Equmeniakyrkan Mysingsö under resten av veckan? Klicka på rubriken längst upp på hemsidan som heter ”Övriga dagar”.