Söndagar 2018

Vi hoppas att du ska känna dig varmt välkommen att fira gudstjänst i Equmeniakyrkan Mysingsö. Alla gudstjänster är självklart öppna för den som vill delta. Du kan klicka på rubriken ”Gudstjänst” längst upp på hemsidan för mer information om gudstjänsten.

I regel firas gudstjänst i Equmeniakyrkan på Mysingsö (Amerikavägen 15) 2:a och 4:e söndagen varje månad. Övriga söndagar firar vi gudstjänst tillsammans med Missionskyrkan i Oskarshamn (www.missionskyrkanoskarshamn.se)

Besök vår facebooksida för att se vad som händer på söndag. Facebooksidan kan läsas även av dig som inte har ett konto på Facebook. Klicka här!

GUDSTJÄNSTER i EQUMENIAKYRKAN
mars-maj 2018

29 mars kl. 19.00
Getsemanestund tillsammans med Missionsförsamlingen i Equmeniakyrkan.
Stefan Pantzar, Annika Lord, K-E Gustavsson. Nattvardsfirande.

30 mars kl.10.00
Långfredagsgudstjänst i Missionskyrkan. Pantzar.

1 april kl. 10.00
Påskdagsgudstjänst i Missionskyrkan. Pantzar.

8 april kl.10.00
Gudstjänst i Equmeniakyrkan. Åke Nilsson, sång av Linnea o Henrik Jonasson. Information om en resa till Rumänien. Kyrkkaffe.

22 april kl. 10.00
Gudstjänst i Equmeniakyrkan. Karin Karlsson predikar. Sång o musik Magnus Karlsson.
Kyrkkaffe. Församlingsmöte.

30 april kl. 20.00
Valborgsmässofirande. Vårtal. Kyrkokören.

10 maj kl. 8.00
Gökotta vid lägerbålsplatsen Equmeniakyrkan.

13 maj kl. 11.00
Vandringsgudstjänst. Utgångspunkt Klintagården, Öland. Ta med matsäck.

25 maj kl. 10.00
Gudstjänst i Equmeniakyrkan. Birger Borgemo talar o sjunger.

Vill du veta vad som händer i Equmeniakyrkan Mysingsö under resten av veckan? Klicka på rubriken längst upp på hemsidan som heter ”Övriga dagar”.