Vad händer under veckorna?

DSC_0035

Varannan söndag är du välkommen att fira gudstjänst i Equmeniakyrkan Mysingsö. Klicka på rubriken ”Söndagar” längst upp på hemsidan för mer information. Men även under veckorna pågår aktiviteter av olika slag! Kanske vill du lära känna nya människor? Kanske vill du fördjupa dig i Bibeln, eller möta människor från olika kulturer? Här nedanför ser du veckans alla aktiviteter.

BIBELLÄSNING I GRUPP

Varje torsdag kl 19 möts en grupp människor i Equmeniakyrkan Mysingsö för att läsa Bibeln tillsammans. Efter att söndagens texter lästs högt samtalar gruppen omkring det som lästs. Du behöver inte ha någon förkunskap för att delta i bibelsamtalen. Gruppen är öppen för alla nyfikna! Du behöver inte anmäla dig i förväg. Kontakta Berit Sjöö 070-3613156 om du har frågor.

GEMENSKAPSGRUPP FÖR KVINNOR

Gruppen möts varannan måndag kl.19 i hemmen för att handarbeta, läsa från en andaktsbok, samtala och umgås. Kontakta Margareta Lord 0491-103 89 för mer information.

LIVSNÄRA SMÅGRUPP

I en livsnära smågrupp får du som söker en närmre gemenskap lära känna 4-8 personer genom att 1 kväll varje vecka fika tillsammans, dela livets upp- och nedgångar, beröra olika samtalsämnen utifrån den kristna tron, be för varandra och ge varandra praktiskt stöd i vardagen utifrån era olika behov och möjligheter. Du behöver inte vara kristen för att vara med i en smågrupp, bara positivt inställd till att delta i en kristen gemenskap. Grupperna tar gärna emot fler deltagare!

MATLAGNING FÖR MÄN

I matlagningsgrupp för män får du träffa män i olika åldrar som samlas för att umgås och laga mat tillsammans. Är du hungrig på go´mat och pigg på att möta nya människor? Välkommen med i matlagning för män! Kontakta Åke Nilsson på 0491-103 89 för mer information. 

EKUMENISK BÖN

Du är välkommen att delta till bön i Stadshuset i Oskarshamn torsdagar jämna veckor kl.7.30-8.30 i Oskarshamnssalen. Vi ber för vår stad, vårt land och våra församlingar.

Välkommen in i gemenskapen!