Möta människor

Det finns det gott om möjligheter att möta människor! Här nedanför ser du tre exempel!

LIVSNÄRA SMÅGRUPPER

I våra livsnära smågrupper får du som söker en närmre gemenskap lära känna 4-8 personer genom att 1 kväll varje vecka fika tillsammans, dela livets upp- och nedgångar, beröra olika samtalsämnen utifrån den kristna tron, be för varandra och ge varandra praktiskt stöd i vardagen utifrån era olika behov och möjligheter. Du behöver inte vara kristen för att vara med i en smågrupp, bara positivt inställd till att delta i en kristen gemenskap. Klicka här för mer information.

MATLAGNING FÖR MÄN

I våra matlagningsgrupper för män får du träffa män i olika åldrar som samlas för att umgås och laga mat tillsammans. Är du hungrig på go´mat och pigg på att möta nya människor? Hör av dig till Åke Nilsson (0491-10389) så berättar han mer!

BIBELSAMTAL

Varje torsdag kl 19 möts en grupp människor i Equmeniakyrkan på Mysingsö för att läsa Bibeln tillsammans. Efter att söndagens texter lästs högt samtalar gruppen omkring det som lästs. Du behöver inte ha någon förkunskap för att delta i bibelsamtalen. Gruppen är öppen för alla nyfikna! Du behöver inte anmäla dig i förväg. Kontakta Eva Jonsson 0491-835 05 om du har frågor.

Välkommen in i gemenskapen!